Fatboy® The Original - Πουφ BeanBag Νάιλον 180x140 I Blue

Κωδικός: 102206

219,00 €
(εώς δόσεις)

Κατόπιν Παραγγελίας

Αποστολή σε 10-15 ημέρες

Περιγραφή

Το Original - όπως προδίδει και το όνομά του - είναι το πρώτο μέλος στην συλλογή της Fatboy. Σχεδιάστηκε το 1998 από τον Φιλανδό σχεδιαστή Jukka Setälä και από τότε έχει γίνει το πιο διάσημο πουφ στον κόσμο.  

Εσωτερικά αποτελείται από 3.542.897 μικροσκοπικές μπάλες οι οποίες, είτε είστε καθιστός είτε ξαπλωτός πάνω του, ακολουθούν εργονομικά το σχήμα του σώματός σας προσφέροντας ξεκούραση και ανανέωση.  

Είναι πρακτικό, χρηστικό και λειτουργικό. Χρησιμοποιείται με αμέτρητους τρόπους αφού μετατρέπεται εύκολα από πουφ σε στρώμα ή πολυθρόνα. 

Το ανθεκτικό κάλυμμά του από νάιλον, προστατεύει το πουφ από τη βρωμιά και το νερό ώστε να μην φθείρεται ακόμα και μετά απο μακροχρόνια χρήση. 

Το Original πουφ διατίθεται σε διάφορες χρωματικές παλέτες και μπορεί να συνδυαστεί με το μεταλλικό πλαίσιο Rock 'n Roll της Fatboy για να μετατραπεί σε μία πολύ αναπαυτική κουνιστή πολυθρόνα. 

Πληροφορίες Προϊόντος: 

  • Σύνθεση: εξωτερικό ύφασμα και εσωτερικό υλικό (γέμισμα) από νάιλον υψηλής ποιότητας και μακράς διαρκείας. 
  • Κατάλληλο για χρήση μόνο σε εσωτερικό χώρο. 

Οδηγίες Καθαρισμού Και Προφύλαξης: 

  • Καθαρίστε το απαλά με χλιαρό νερό και ένα ήπιο σαπούνι με ουδέτερο pH. 
  • Μην τοποθετείτε το προϊόν μέσα, πάνω ή κοντά σε πηγές θερμότητας, όπως το σώμα του καλοριφέρ, μία γυάλινη πρόσοψη (παράθυρο ή συρόμενη πόρτα) ή ένα τοίχο που θερμαίνεται από τον ήλιο. Κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην επιφάνεια στην οποία είναι τοποθετημένο το προϊόν. 
  • Μετά από μερικά χρόνια, το εσωτερικό υλικό (γέμισμα) μπορεί να έχει συρρικνωθεί λίγο, λόγω μακροχρόνιας χρήσης. Μπορείτε να ξαναγεμίσετε το πουφ σας με διογκωμένη πολυστερίνη EPS.

Χαρακτηριστικά

Μήκος 180
Πλάτος 140
Χρώμα Μπλέ
Υλικό Ύφασμα
Σχήμα Ορθογώνιο

Τρόποι αποστολής

Antikatavoli

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Tropoi Pliromis

4 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Atokes Doseis

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Poikilia Proionton

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Asfalis Siskeuasia

ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ