Fatboy Flamtastique - Τζάκι Βιοαιθανόλης Μεταλλικό Ø58,5x115,5 I Light Grey - Dimmable

Κωδικός: 104684

799,00 €
(εώς δόσεις)

Κατόπιν Παραγγελίας

Αποστολή σε 10-15 ημέρες

Περιγραφή

Σας αρέσουν οι συγκέντρωσεις γύρω από τη φωτιά; Το Flamtastique είναι μία εκσυγχρονισμένη εκδοχή της παλιάς σόμπας και του καυστήρα. Ουσιαστικά, είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον, μεγάλου μεγέθους τζάκι βιοαιθανόλης.  

Εκτός από πηγή φωτός, αυτό το υπαίθριο τζάκι παράγει θερμότητα που θα σας κρατήσει ζεστούς μέχρι αργά το βράδυ.  

Αφήστε λοιπόν τον εαυτό σας να γοητευτεί από τις φλόγες που τρεμοπαίζουν και, στη συνέχεια, αρχίστε να διηγείστε τις ιστορίες σας γύρω από τη φωτιά. 

Το Flamtastique παραμένει σταθερό στο έδαφος χάρη στη βάση του, από ανακυκλωμένο πλαστικό. Μπορείτε να προσαρμόσετε το βάρος της, γεμίζοντάς την με άμμο ή νερό. Το κεντρικό τμήμα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο με αντιδιαβρωτική προστασία. 

Γεμίστε τη δεξαμενή με βιοαιθανόλη, ανάψτε τη με ένα σπίρτο ή αναπτήρα και το τζάκι θα καίει όλο το βράδυ. 

Το ισχυρό, ανθεκτικό στη θερμότητα, βοριοπυριτικό γυαλί σας προστατεύει από τις φλόγες, αλλά επιτρέπει στη ζεστασιά να σας φτάσει. 

Το Flamtastique ενεργοποιείται και απενεργοποιείται πανεύκολα. Διαθέτει ένα καπάκι που εφαρμόζει τέλεια πάνω από τον γυάλινο σωλήνα, σβήνοντας με αυτό το τρόπο τη φωτιά. Περιστρέψτε τον μηχανισμό για να ρυθμίσετε το ύψος της φλόγας. Όλα αυτά κάνουν το Flamtastique την πιο βολική φωτιά κατασκήνωσης που έγινε ποτέ!

Χαρακτηριστικά

Μήκος 58,5
Πλάτος 58,5
Ύψος 115,5
Χρώμα Γκρί
Υλικό Μέταλλο

Τρόποι αποστολής

Antikatavoli

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Tropoi Pliromis

4 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Atokes Doseis

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Poikilia Proionton

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Asfalis Siskeuasia

ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ