Fatboy Original Stonewashed - Πουφ BeanBag Βαμβακερό 180x140 I Red

Κωδικός: 102450

239,00 €
(εώς δόσεις)

Κατόπιν Παραγγελίας

Αποστολή σε 10-15 ημέρες

Περιγραφή

Το Original Stonewashed είναι ένα αναπαυτικό πουφ που θα σας μεταφέρει σε ένα κόσμο κορυφαίας χαλάρωσης, τον κόσμο της Fatboy! 

Εσωτερικά αποτελείται από 3.542.897 μικροσκοπικές μπάλες οι οποίες, είτε είστε καθιστός είτε ξαπλωτός πάνω του, ακολουθούν εργονομικά το σχήμα του σώματός σας προσφέροντας ξεκούραση και ανανέωση.  

Είναι πρακτικό, χρηστικό και λειτουργικό. Χρησιμοποιείται με αμέτρητους τρόπους αφού μετατρέπεται εύκολα από πουφ σε στρώμα ή πολυθρόνα. 

Το ανθεκτικό κάλυμμά του από 100% βαμβακερό ύφασμα, προστατεύει το πουφ από τη βρωμιά και το νερό ώστε να μην φθείρεται ακόμα και μετά απο μακροχρόνια χρήση. Είναι αποσπώμενο και πλένεται στο πλυντήριο ρούχων στους 30°C.

Το Original Stonewashed πουφ διατίθεται σε διάφορες χρωματικές παλέτες και μπορεί να συνδυαστεί με το μεταλλικό πλαίσιο Rock 'n Roll της Fatboy για να μετατραπεί σε μία πολύ αναπαυτική κουνιστή πολυθρόνα. 

Πληροφορίες Προϊόντος: 

  • Σύνθεση: εξωτερικό ύφασμα από 100% βαμβακερό ύφασμα.
  • Εσωτερικό υλικό (γέμισμα): διογκωμένη πολυστερίνη EPS (φελιζόλ). 
  • Οι φωτογραφίες του προϊόντος είναι ενδεικτικές. Το χρώμα του καλύμματος μπορεί να ξεθωριάσει ελαφρώς μετά από τις πολλές πλύσεις. 
  • Εξαιρετικά απαλό. 
  • Κατάλληλο για χρήση μόνο σε εσωτερικό χώρο. 

Οδηγίες Καθαρισμού Και Προφύλαξης: 

  • Καθαρίστε το απαλά με χλιαρό νερό και ένα σαπούνι. 
  • Το κάλυμμα είναι αποσπώμενο και πλένεται στο πλυντήριο ρούχων στους 30°C.
  • Μην τοποθετείτε το προϊόν μέσα, πάνω ή κοντά σε πηγές θερμότητας, όπως το σώμα του καλοριφέρ, μία γυάλινη πρόσοψη (παράθυρο ή συρόμενη πόρτα) ή ένα τοίχο που θερμαίνεται από τον ήλιο. Κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην επιφάνεια στην οποία είναι τοποθετημένο το προϊόν. 
  • Μετά από μερικά χρόνια, το εσωτερικό υλικό (γέμισμα) μπορεί να έχει συρρικνωθεί λίγο, λόγω μακροχρόνιας χρήσης. Μπορείτε να ξαναγεμίσετε το πουφ σας με διογκωμένη πολυστερίνη EPS.

Χαρακτηριστικά

Μήκος 180
Πλάτος 140
Χρώμα Κόκκινο
Υλικό Ύφασμα
Σχήμα Ορθογώνιο

Τρόποι αποστολής

Antikatavoli

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Tropoi Pliromis

4 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Atokes Doseis

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Poikilia Proionton

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Asfalis Siskeuasia

ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ